Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Ανακαλύψτε το Αιγαίο με την «Αλμύρα»!

Φέτος, η παρέα «μοιράζεται» καλοκαιρινές εμπειρίες, κόστη και στιγμές

Με όνομα εμπνευσμένο από τη γεύση της θάλασσας, το πρόσφατα ανακαινισμένο σκάφος «Αλμύρα» προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών, εξερεύνησης και ελευθερίας για όσους ο προορισμός είναι εκεί που επιλέγει η παρέα και ορίζει η επιθυμία της στιγμής!

Σκαρί παραδοσιακό, σμιλεμένο με περίσσια μαστοριά και μνήμη σε πεύκο ελληνικό, το «Αλμύρα» σας ταξιδεύει με ασφάλεια αλλά και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, επαναπροσδιορίζοντας την ιδέα του «εναλλακτικού τουρισμού», ενώ παράλληλα προσφέρει ποικίλες ευκαιρίες και δραστηριότητες ψυχαγωγίας, χαλάρωσης, άθλησης και δημιουργικής ενασχόλησης όπως: scuba diving, jet ski, ski, wake board, sand board, tubes, yoga, shiatsu, reiki, scuba diving, κ.λπ.

Διαθέτοντας μία master καμπίνα και τέσσερις διπλές πλήρως και μοντέρνα εξοπλισμένες (air condition, LCD tv panels, δορυφορική σύνδεση, κεντρικό entertainment system, κ.λπ.), το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι και δέκα άτομα, ενώ οι χώροι διαμονής του τετραμελούς πληρώματος (καπετάνιος, μηχανικός, σεφ και συνοδός) είναι εντελώς αυτόνομοι. Παράλληλα, το κεντρικό σαλόνι αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν διακοσμηθεί και εξοπλιστεί με στοιχεία «ήρεμης» πολυτέλειας για να προσφέρουν ένα άριστο περιβάλλον για όλες τις αισθήσεις.

Για τιμές μίσθωσης αλλά και πλήρη ενημέρωση αναφορικά με τα προνόμια και τα εκπτωτικά πακέτα που προσφέρονται, επικοινωνήστε με την ILMAR YACHTING LTD, κα. Ίλια Ρήγα στο τηλέφωνο 210 6254 063.

Αναλυτικές πληροφορίες για την ταυτότητα του σκάφους και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση

www.ilmaryachting.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...