Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησαν οι διακοπές – 16.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά

Περισσότεροι από 16.000 ταξιδιώτης αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά του Αιγαίου. Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα είχαν την τιμητική τους.

Σύμφωνα με στοιχεία του λιμεναρχείου του Πειραιά, από το πρωϊ έως τις δυο το μεσημέρι επιβιβάστηκαν 9.258 άτομα σε πλοία για Κυκλάδες, 600 για Χίο - Μυτιλήνη, 3.710 για Ηράκλειο και Χανιά και 2.500 για νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ειδικά για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, η κίνηση αναμένεται να είναι εξίσου υψηλή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού για παράδειγμα η Αίγινα και το Αγκίστρι προσφέρονται ακόμα και γαι ημερήσιες εκδρομές.

Άτυχοι όμως ήταν οι 154 επιβάτες του «ΦΛΑΪΝΚΑΤ 3», το οποίο υπέστη μηχανική βλάβη ενώ βρισκόταν εν πλω, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο για Τήνο-Μύκονο-Νάξο-Ίο-Θήρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του πλοιάρχου, παρουσιάστηκε βλάβη στο υδροτζέτ της δεξιάς κύριας μηχανής. Το ταχύπλοο επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας και αποβίβασε τους επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...