Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Σε κατάληψη προχωρούν οι πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας

Σε κατάληψη του κτιρίου του Μητρώου Ναυτικών, αναμένεται να προχωρήσουν το πρωί της Τρίτης στις 8 οι πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου Ναυτιλίας, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας για 24 συναδέλφους τους.

Η διαθεσιμότητα στους συγκεκριμένους υπαλλήλους που στελεχώνουν υπηρεσίες αιχμής, όπως τα Μητρώα Ναυτικών στα οποία καθημερινά εξυπηρετούνται δεκάδες ναυτικοί, έγινε χωρίς καμία αξιολόγηση και χωρίς κανέναν έλεγχο των προσόντων τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του υπουργείου Ναυτιλίας.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων πολιτικού προσωπικού, Στρομπούλας Σπύρος, μιλώντας στο ΑΜΠΕ είπε ότι η διεύθυνση προσωπικού του υπουργείου διαπίστωσε πως τα 24 άτομα ΙΔΑΧ, σύμφωνα με τη λίστα της απογραφής διαγράφηκαν από το μητρώο μισθοδοσίας χωρίς καμία ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι ο σύλλογος υπαλλήλων του υπουργείου σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα, αποφάσισε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Υπαλλήλων του υπουργείου Ναυτιλίας (ΠΟΥΕΝ) να προχωρήσει σε μια σειρά από κινητοποιήσεις προκειμένου να διασφαλισθούν τα στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...