Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Αλλαγές στην ιεραρχία της Cosco με άρωμα Ελλάδας

Μεγάλες αλλαγές επέρχονται στην ιεραρχία της Cosco Holdings, τη ναυαρχίδα του κρατικού γίγαντα της εισηγμένης στα Χρηματιστήρια της Σαγκάης και του Χονγκ Κονγκ China Ocean Shipping, καθώς στην θέση του παραιτηθέντος Feng Jinhua, ο οποίος παίρνει ρόλο στην Cosco Pacific και κατ επέκταση στην ΣΕΠ ΑΕ,  τοποθετήθηκε ως νέος επικεφαλής των Οικονομικών υπηρεσιών ο κ. Tang Runjiang.


Ο ηλικίας 45 ετών κ. Tang, έχει εργαστεί στον κλάδο της ναυτιλίας για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει εμπειρία στα χρηματοοικονομικά αλλά και στη λογιστική και χρηματοοικονομική διαχείριση.


Ο ίδιος εργάστηκε στο παρελθόν ως γενικός διευθυντής των Οικονομικών τμημάτων του Ομίλου της Cosco Ομίλου και της Cosco Holdings αλλά και ως οικονομικός διευθυντής τγης Cosco Bulk Carrier . Έχει αποφοιτήσει από το Κεντρικό Πανεπιστήμιο Οικονομίας και Οικονομικών με ειδίκευση στην βιομηχανική λογιστική.

Ο προκάτοχός του, ο κ.  Feng παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε από τον Ιανουάριο του 2012, λόγω νέας εργασιακής ρύθμισης καθώς διορίστηκε, τον Οκτώβριο, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Cosco Pacific, η οποία έχει υπό τον έλεγχό της την ΣΕΠ ΑΕ, η οποία έχει την διαχείριση των προβλητών ΙΙ και ΙΙΙ του Πειραιά.

Όπως είναι γνωστό η Cosco Holdings καταγράφει σοβαρές ζημιές από το 2011 και αγωνίζεται να παρουσιάσει κερδοφόρο τον φετινό ετήσιο ισολογισμό προκειμένου να αποφύγει την αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της στη Σαγκάη.

Αυτό εκτιμάται ότι θα το πετύχει καταγράφοντας κέρδος 3,6 δισεκατομμυρίων Yuan (περίπου 444 εκατομ. Ευρώ) επί των πωλήσεων περιουσιακών στοιχείων μόνο κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Pireas2day
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...